Promotie Radboud Universiteit Nijmegen

Een proefschrift met de titel ‘Imaging high-resolution cold & controlled  molecular collisions’, dat is niet zomaar even een stukje tekst. Dat is zoals ik het na afloop aan een vriend vertelde; hardcore natuurkunde. Naast een uitdaging op fotografisch gebied ook een trip down memory lane naar de tijd dat ik nog iedere dag natuurkundelessen volgde op de middelbare school. Blijkbaar waren die niet voldoende om de inhoud van deze promotie helemaal te kunnen volgen, maar ik houd mezelf graag in de waan dat ik er wel degelijk wat van heb begrepen! 😉

Voor mij als fotograaf is het belangrijk om na een lang promotietraject ook maatwerk te leveren voor de fotografie. Vooraf heb ik contact gehad met de promovendus en later met de paranimfen om alle wensen door te spreken en op 3 november heeft de verdediging van dit proefschrift plaatsgevonden. De promotie vond plaats in de Aula van de Radboud Universiteit in Nijmegen.

Een kleine impressie uit de gemaakte beelden is hieronder terug te zien.

Ook een beeldverslag van je promotie?

Neem contact op voor meer informatie.

Ga je binnenkort promoveren? Ik maak met veel plezier sfeervolle en kleurrijke reportages van jouw promotie! Nog op zoek naar een fotograaf? Neem dan eens contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Sjoerd – Promovendus

De foto’s van mijn promotie zijn precies geworden zoals ik had gehoopt! Ongemerkt mooie momenten gevangen met leuke actiefoto’s tot gevolg.

Laat een reactie achter

Uw email is veilig bij mij

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.