Fotograaf promotie Nijmegen

Fotograaf promotie Nijmegen

Ben je op zoek naar een ervaren fotograaf voor jouw promotie in Nijmegen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ben inmiddels al vaak aanwezig geweest bij promoties aan de Radboud Universiteit en ken zodoende de gebruiken. Tijdens je promotie ben ik onopvallend aanwezig. Zo zorg ik, zonder jou af te leiden, voor een mooi beeldverslag waar jij later nog vol trots op kan terugkijken. Voorbeelden zien van eerdere promoties die ik fotografeerde? Bekijk eens een van onderstaande posts of klik op een van de afbeeldingen hiernaast.

Je promotie kan ik fotograferen vanaf €275. Hiervoor krijg je:

  • Een ervaren fotograaf vanaf de start van je promotieceremonie tot het begin van de receptie (ongeveer 2,5 uur)
  • Selectie en nabewerking van de foto’s in mijn stijl
  • Alle digitale foto’s als download in hoge resolutie
  • Reiskosten binnen Nijmegen

Meer weten? Of direct informeren naar mijn beschikbaarheid? Neem even contact met me op!

Voorbeelden promotie foto’s

Promoveren

Ook een beeldverslag van je promotie?

Neem contact op voor meer informatie.

Ga je binnenkort promoveren? Ik maak met veel plezier sfeervolle en kleurrijke reportages van jouw promotie! Nog op zoek naar een fotograaf? Neem dan eens contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.