Portretten voor Achelous

Als reünist van dit prachtige dispuut, of eigenlijk moet ik zeggen genootschap, vond ik het geweldig toen de mannen van HRG Achelous mij vroegen nieuwe portretten te maken. Alle leden moesten gefotografeerd worden zodat de profielfoto’s op de website nu weer up-to-date zijn. Als portretfotograaf in Nijmegen is het natuurlijk erg leuk om hiermee aan de slag te gaan.

Hoewel het normaal gesproken een erg capabel, maar gezellig zooitje ongeregeld is hebben we voor de portretten voor een serieuze toon gekozen. De foto’s zijn gemaakt voor een zwarte achtergrond en hebben later allemaal dezelfde bewerking ondergaan om zo een duidelijk concept neer te zetten. Dit zorgt natuurlijk ook meteen voor een uniforme uitstraling en herkenbaarheid in de profielfoto’s.

Op de studentensociëteit heb ik op locatie een kleine studio opgebouwd. Onder het genot van een hapje en een drankje zijn alle mannen vervolgens mooi vastgelegd. Hieronder enkele voorbeelden van deze portretfoto’s.

Ook een fotoshoot?

Neem contact op voor meer informatie.

Ik maak met veel plezier ontspannen, sfeervolle portretfoto’s op locaties door het hele land. Heb je een leuk idee voor een fotoshoot? Neem dan eens contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Laat een reactie achter

Uw email is veilig bij mij

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.