Zakelijke foto’s in ’s Hertogenbosch

Frans en Jos Besselink zijn niet alleen vader en zoon, maar ook beiden ondernemer.

Frans Besselink

Frans Besselink is begeleidingsdeskundige bij Dimensie, hij zorgt met zijn bedrijf dat men van ervaringen kan leren. Dit door middel van goede communicatie over en weer. Daarnaast verbeterd hij met zijn bedrijf het beroepsmatig functioneren van personen door coaching, supervisie en intervisie. Ook ontwikkelde Dimensie een leergang voor professionals waarin het omgaan met mensen met stress en burn out klachten centraal staat.

Jos Besselink Jos Besselink

Jos Besselink werkt samen met zijn vader voor Dimensie. Daarnaast gooit hij het over een heel andere boeg en legt zijn focus met het bedrijf NooitMeerProvisie op het versimpelen en verbeteren van uw verzekeringen. Een ‘normale’ tussenpersoon die voor u eenmalig een verzekering regelt strijkt vervolgens jaren achtereen de provisie voor uw verzekering op en doet hier verder niets voor. Jos kijkt met NooitMeerProvisie ieder jaar opnieuw of er geen betere of voordeligere verzekering voor u te krijgen is.

Frans en Jos Besselink

Besselink-5250

Frans Besselink assisteerde en zette Jos nog even in een goed (dag)licht.

Beide heren hadden voor het vernieuwen van hun on- en offline representatie behoefte aan nieuwe zakelijke foto’s. We hebben hier gekozen voor een ongedwongen sfeer en de foto’s daarom op locatie in het centrum van Den Bosch genomen.  Den Bosch bleek hiervoor zeer geschikt. Door de kleine gezellige straatjes is er altijd wel ergens een rustig plekje waar mooie foto’s gemaakt kunnen worden. Zelfs op de zaterdagochtend waar wij na het vergelijken van de agenda’s op uit kwamen. Frans Besselink vertelde bij het passeren van een bakkerswinkel nog dat hij vroeger ook in een bakkerij gewerkt heeft. Naast de leuke verhalen die hierover naar boven kwamen bij de koffie was de eigenaar van ‘De Broodspecialist’ zo vriendelijk ons nog even snel een foto te laten maken in de winkel.

Frans en Jos Besselink

Laat een reactie achter

Uw email is veilig bij mij

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.