Wedstrijden Zuid 2019

Na een jaartje overgeslagen te hebben was ik dit jaar weer bij Wedstrijden Zuid om te fotograferen. Dit jaar wel een hele warme editie, met een aangepast rooster. Ook voor mijzelf, want ik heb het dit jaar toch net even wat anders aangepakt. Geen standaard plaatjes van binnenuit de baan, maar vanuit verschillende hoeken vanaf de buitenkant.

Wat ik heb gefotografeerd is te zien in het album op deze pagina. Foto’s zijn te bestellen door onderstaand contactformulier in te vullen en de gewenste fotonummers door te geven.

  Organiseer je binnenkort zelf een wedstrijd en ben je nog op zoek naar een fotograaf? Stuur me een berichtje om te informeren naar mijn beschikbaarheid!

  Prijzen:

  Prive gebruik*:

  • Medium download, 2048pixels, geoptimaliseerd voor weergave op Facebook/websites: €17,50 per foto of €85 per 10
  • Hoge resolutie download, voor afdrukken (op groot formaat): €35,00 per foto 

  Commercieel gebruik*:

  • Medium download, 2048pixels, geoptimaliseerd voor weergave op Facebook/websites: €35 per foto of €250 per 10
  • Hoge resolutie download, voor afdrukken (op groot formaat): €150,00 per foto

   

  *Prive gebruik is het posten van de foto’s op uw persoonlijke Facebook pagina of website, of het maken van afdrukken voor gebruik in huis. Van commercieel gebruik is sprake wanneer foto’s gebruikt worden om uw bedrijf/stal/dekhengst te promoten. Prijzen incl. BTW, foto’s geleverd als download via WeTransfer na betaling van factuur.

  Een fotoshoot boeken voor je eigen paard of hond?

  Neem contact op voor meer informatie.

  Ik maak met veel plezier ontspannen, sfeervolle foto’s van jou en je paard of hond. Als fotograaf uit Nijmegen maak ik reportages in binnen- en buitenland. Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

  Foto’s Wedstrijden Zuid 2019

  Laat een reactie achter

  Uw email is veilig bij mij

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.