WC2023 here I come!

English below
Eind 2021 ben ik na ruim 10 jaar gestopt met fotograferen in opdracht. Ik was er even helemaal klaar mee en wilde mij focussen op andere zaken. Sindsdien heb ik eigenlijk geen foto’s meer gemaakt met mijn ‘echte camera’.
Nu begon het op het laatste moment toch weer te kriebelen. Ik ga dus nog een keer als vrijwilliger voor de organisatie fotograferen tijdens de WK voor IJslandse paarden in Oirschot. Ik ben er van donderdag t/m zondag. Een deel van de foto’s zal ik ook hier plaatsen.
At the end of 2021 I quit doing photography professionally. Besides a couple of pictures here and there while on holiday I have not actually taken any pictures with my ‘real’ camera. Now with the World Championships for Icelandic Horses coming to the Netherlands again I got an itch that needed scratching. The result is that I’ll be doing photography for the PR/Communications team. I’ll be taking pictures from Thursday up until Sunday. The result will be published on the WC2023 website and in blogposts here.

Laat een reactie achter

Uw email is veilig bij mij

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.