Zakelijk portret

Zakelijk portret

Een zakelijke portretfoto nodig voor LinkedIn of je CV? Ik heb alles in huis om je daarmee te helpen! Strak, met een witte achtergrond of meer casual in de buitenlucht. Ik fotografeer het liefst op locatie omdat ik denk dat dat de beste manier is om jouw verhaal te vertellen.

Wat wil jij uitstralen?

Voor we gaan fotograferen is het belangrijk je wensen goed door te spreken. Wat wil jij uitstralen en laten zien aan een nieuwe klant of werkgever? Wat past goed bij de branche waarin je actief bent? Ik bedenk graag samen wat het beste bij jou past.

(thuis)studio

Mijn mobiele studio kan overal worden opgebouwd. Bij je thuis, op kantoor of eventueel in mijn eigen huiskamer. Zo hoef je nooit te wachten op goed weer en kunnen we altijd de foto’s maken die jij in gedachten hebt. Wil je meer laten zien van jouw werkomgeving, dan is een portret op locatie vaak erg mooi.

Op locatie

Mijn favoriet! Een portret op locatie vertelt een verhaal. Jouw verhaal. Het vertelt meer over wie jij bent, wat je doet en laat een klant of werkgever direct een meer complete indruk krijgen. Het zorgt ervoor dat jij er uit springt. Daarom maak ik het liefst portretten op locatie. Ook als je voor de camera niet zo zeker van jezelf bent kan een portret op locatie heel fijn zijn. Je kunt een plek kiezen waar je je thuis voelt en beter kunt ontspannen. Samen kunnen we dan een mooi portret van je maken.

Hoe het werkt

Vooraf bespreken we nog even kort je wensen. Daarna gaan we bij een portret op locatie samen op zoek naar een mooie plek, misschien bouw ik nog wat lichten op en dan gaan we fotograferen. We veranderen nog eens van plek en uiteraard zal ik je helpen met poseren. Tijdens de shoot zal ik je alvast wat foto’s laten zien. Zo werken we samen naar jouw beste portret. Misschien wil je nog eens van kleding wisselen, ook dat is geen probleem. Na afloop van de shoot geef je mij je favorieten aan. Ik ga dan aan de slag en binnen twee weken krijg je je foto’s als download toegestuurd.

Investering

Een goed zakelijk portret zal zichzelf op termijn zeker terugverdienen. Die vakantiefoto van drie zomers geleden kan natuurlijk echt niet meer. Zie het als een investering in je eigen toekomst. Kijk voor een inschatting van de kosten bij de tariefinformatie. Meer weten? Neem vooral even contact met me op.

    Zakelijk portret

    Boek fotosessie

    Klaar met je vakantiefoto van drie jaar geleden? Een nieuwe foto nodig voor op je CV? Neem contact met me op.