Bruidsfotografie

Bruidsfotografie

Mijn stijl trouwfotografie

Tijdens jullie trouwdag zoek ik naar de échte momenten. Ik meng me tussen jullie gasten en leg alle bijzondere, persoonlijke momenten voor jullie vast. Zo hebben jullie na afloop een tastbare herinnering aan jullie trouwdag en kun je nog eens rustig nagenieten van die trouwdag die vast en zeker voorbij vliegt.

Jullie trouwreportage is maatwerk

Iedere bruiloft is speciaal. Daarom is er vooraf altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We bespreken hoe de planning voor jullie trouwdag eruit ziet en wat jullie wensen zijn voor de bruidsfotografie. Tijdens dit gesprek kunnen we meteen kijken of er een wederzijdse klik is. Kiezen jullie voor mij als jullie trouwfotograaf, dan maken we alles tot in de puntjes in orde.

Kijk rustig rond op mijn website. Wil je graag wat meer informatie? Neem vrijblijvend contact met me op, ik ben graag jullie bruidsfotograaf.

Werkwijze

Voor jullie trouwdag hebben we altijd een kennismakingsgesprek. In dit gesprek kunnen we elkaar beter leren kennen en jullie wensen bespreken. Met jullie wensen in gedachten maak ik een offerte op maat. Een indicatie van mijn tarieven is te vinden op de informatiepagina.

Twee weken voor de bruiloft hebben we nog eens contact om de laatste details te bespreken. Daarna hoeven jullie je wat fotografie betreft nergens meer druk om te maken. Trouwen is al spannend genoeg, dus als er nog iets geregeld moet worden doe ik dat met jullie ceremoniemeester. Uiteraard ben ik altijd bereikbaar mochten jullie nog vragen hebben.

Na jullie trouwdag gaat mijn werk nog even door. Omdat kwaliteit voor mij belangrijk is loop ik al jullie foto’s een voor een na. Binnen vier weken na de trouwdag krijgen jullie de foto’s in hoge resolutie aangeleverd en kunnen jullie samen nagenieten. Eventueel hebben we daarna nog contact voor het maken van jullie trouwalbum.

Back-up

Ik vind het belangrijk dat er altijd een back-up is van jullie foto’s. Daarom werk ik met professionele camera’s van Nikon, waarin de foto’s altijd op twee geheugenkaarten worden opgeslagen. Direct na jullie bruiloft maak ik nog diezelfde nacht een back-up van de fotobestanden. Dat gebeurt direct op meerdere locaties. De selectie foto’s die jullie uiteindelijk ontvangen kunnen zo gegarandeerd 10 jaar bewaard blijven in mijn archief. Zo kun je altijd nog eens bij me aankloppen als jullie laptop is gecrasht of de hond de USB-stick heeft opgegeten 😉

Prijzen bruidsfotografie

Trouwfotografie is maatwerk. Een indicatie van de prijzen voor bruidsfotografie is te vinden op mijn informatie pagina. De meeste bruidsparen kiezen voor acht uur fotografie. Afhankelijk van de planning is dit genoeg om de voorbereidingen, ceremonie en een deel van het feest vast te leggen.

Bruidsfotograaf en trouwfotograaf

Eerdere bruiloften

Benieuwd hoe het eindresultaat eruit kan zien? Inspiratie opdoen voor je bruiloft? Kijk eens naar een van de onderstaande blogposts.

12
Voorbeelden