Trouwen Valkhof Nijmegen

Martin & Jacqueline trouwen in Nijmegen

Martin en Jacqueline kwamen met mij in contact via deze website. Nadat we in eerste instantie via e-mail contact hadden ben ik eens bij dit gezellige stel koffie gaan drinken. Half september trouwden Martin en Jacqueline in de kapel op het Valkhof in Nijmegen. Een guur begin van de dag hebben we geen roet in het eten laten gooien. Door een goede voorbereiding hadden we museum het Valkhof achter de hand als locatie voor de fotoshoot voor als het zou regenen. Daar hebben we dankbaar gebruik van gemaakt!  De ceremonie zelf zou later die dag plaatsvinden in de, overigens erg sfeervolle, kapel. Erg leuk, want de kapel is helemaal rond en geeft dus een erg intieme sfeer die perfect is voor een mooie bruiloft.

Na de ceremonie werd de champagne ontkurkt en alvast wat leven in de brouwerij gebracht. Terwijl ik alvast een blik worp op de gemaakte beelden gingen het bruidspaar & consorten uit eten bij restaurant De Firma. Later die avond ben ik weer aangesloten toen dit heugelijk feit nog eens uitgebreid gevierd werd in ‘the old cave‘. Hieronder een kleine selectie van de foto’s.

Ga je zelf binnenkort trouwen en zoek je nog een fotograaf? Neem dan contact op voor meer informatie!

Op zoek naar een bruidsfotograaf en trouwfotograaf in Nijmegen?

Neem contact op voor meer informatie.

Ik maak met veel plezier ontspannen, sfeervolle trouwfoto’s op jullie bruiloft. Als fotograaf uit Nijmegen maak ik bruidsreportages in binnen- en buitenland. Zoeken jullie een trouwfotograaf die jullie trouwdag met journalistieke invalshoek kan fotograferen? Neem dan eens contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Laat een reactie achter

Uw email is veilig bij mij

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.