Bruidsfotografie Driebergen | Ramira & Nolan

Nolan en Ramira trouwden in Driebergen. In eerste instantie waren de weersvoorspellingen voor deze dag niet zo gunstig, maar uiteindelijk is het vrijwel de hele dag mooi droog gebleven.

Voor mij zou de dag beginnen bij de voorbereidingen van de bruid. Omdat de bruidegom niet al te ver van de bruid verbleef kon ik dit mooi combineren en heb ik ook zijn voorbereidingen nog kunnen fotograferen, waarna ik weer snel door ben gegaan naar de locatie van de bruiloft. Ramira en Nolan zijn getrouwd op landgoed de Lindenhorst van Youth for Christ in Driebergen. Vooral de boomgaard waar de ceremonie en receptie zouden plaatsvinden is erg sfeervol!

Eenmaal aangekomen bij het koetshuis op de Lindenhorst heb ik nog snel een paar foto’s van de boomgaard kunnen maken en toen kwam de bruid er al aan. Zij had voor de gelegenheid speciaal vervoer: een paard, compleet met ingevlochten manen en staart met bloemen erin! Heel erg mooi en aan de reactie van de bruidegom en de gasten te zien dachten zij er net zo over.

Tussen de bedrijven door heb ik ook nog zo nu en dan een praatje kunnen maken met de Amerikaanse gasten op de bruiloft (Nolan is van oorsprong Amerikaan).

Het is uiteindelijk nog een hele mooie, leuke en dankzij de vele prettig-gestoorde gasten erg gezellige dag geworden. Hieronder een kleine selectie. Klik op de foto’s om ze groter te kunnen zien.

Ga je zelf binnenkort trouwen en zoek je nog een fotograaf? Neem dan contact op voor meer informatie!

Op zoek naar een bruidsfotograaf en trouwfotograaf in Nijmegen?

Neem contact op voor meer informatie.

Ik maak met veel plezier ontspannen, sfeervolle trouwfoto’s op jullie bruiloft. Als fotograaf uit Nijmegen maak ik bruidsreportages in binnen- en buitenland. Zoeken jullie een trouwfotograaf die jullie trouwdag met journalistieke invalshoek kan fotograferen? Neem dan eens contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten over bruidsfotografie? Bekijk de speciale informatiepagina Trouwfotografie.

Laat een reactie achter

Uw email is veilig bij mij

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.