Hendriks coffee zevenaar

Bedrijfsfotografie Hendriks in Zevenaar

We zijn ontzettend blij met de foto’s! Nick heeft een goede sfeerimpressie gemaakt van ons bedrijf. We hebben de foto’s meteen kunnen gebruiken in een nieuwe presentatie.

Hendriks Coffee Comfort, Zevenaar

Wie mij een beetje kent, weet dat ik echt gek ben op lekkere koffie. Sterker nog, ik ben een van die mensen die in de loop van de dag hoofdpijn krijgt als hij niet op tijd een kopje koffie heeft gehad. De dubbele espresso uit mijn klassieke ECM machine is een vast onderdeel van mijn ochtendritueel.

Natuurlijk ben ik niet de enige met een liefde voor koffie en bij Hendriks Coffee Comfort uit Zevenaar weten ze daar alles van! Dit echte familiebedrijf is in 2011 begonnen met het ontwikkelen van een eigen lijn koffiemachines voor de zakelijke gebruiker. Hendriks gaat voor de beste kop koffie; of die nu bereid moet worden uit instantkoffie, freshbrew of espressobonen.

Naast het bedienen van de zakelijke markt met eigen machines, kun je ook bij Hendriks terecht voor een mooie machine voor thuis. Hendriks Coffee is namelijk ook officieel Jura dealer. Mocht je eigen machine eens de geest geven en je niet kunnen voorzien van dat lekkere bakkie, kun je ook terecht aan de Hengelder 24 in Zevenaar. Door de eigen werkplaats en jarenlange ervaring zijn ze in staat vrijwel alle koffiemachines te repareren tegen een schappelijke prijs.

Sinds 2011 hebben ze in Zevenaar niet stilgezeten. Er was behoefte aan groei en binnenkort zullen ze dus ook een nieuwe winkel, met showroom, openen in Nijmegen.

Ik ben aan de slag gegaan met het maken van nieuw beeldmateriaal voor de bedrijfswebsite. Enkele voorbeelden van deze bedrijfsfotografie zijn hieronder te bekijken.

Zelf je onderneming goed weergeven? Bekijk de mogelijkheden en neem snel contact op voor meer informatie!

Ook nieuwe bedrijfsfoto's?

Voor bedrijfswebsite, advertenties of sociale media.

Ik maak met veel plezier professionele bedrijfsfoto’s en help je graag je marketing te verbeteren. Mijn foto’s worden onder andere gebruikt op bedrijfswebsites, sociale media (zoals LinkedIn), brochures, banners en advertenties. Neem contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Laat een reactie achter

Uw email is veilig bij mij

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.